Blog​

14-09-2023

Vinduespudsning pris i københavn

Hos Kelvin Crystal cleaning service har et team af erfarne og dygtige medarbejdere en grundig forståelse af byens karakter og dens behov. Uanset om det er et århundrede gammelt rækkehus eller en glasoverflade på en moderne skyskraber, går vi an til hver opgave med præcision, omhu og respekt for ejendommen.

04-09-2023

Rengøringsfirma Nørrebro​

Kelvin Crystal Rengøringsservice er et førende og lokalt rengøringsfirma og vi arrangerer gerne rengøringen for dig. Vi er lokalt rengøringsfirma, der tilbyder rengøringshjælp til hjem og erhverv i nærområderne, og det vil vi også gerne tilbyde til dig på Nørrebro.

04-09-2023

Rengøringsfirma i Frederiksberg​

Frederiksberg, en selvstændig kommune beliggende midt i København, er kendt for sin fornemme stil, grønne parker og historiske bygninger. Med en sådan central placering og prestige, er det ikke underligt, at efterspørgslen efter kvalitetsrengøringstjenester er høj i dette område.

01-09-2023

Professionelt og billigt rengøringsfirma på Nørrebro og Frederiksberg​

Ønsker du at gøre rent i dit private hjem, så kontakt os Kelvin Crystal Rengøringsservice de er førende rengøringsfirma i hele resten af København. Vi tilbyder rengøring i dit private hjem, så du kan nyde et rent hjem fri for støv og snavs, og så du kan bruge din tid på at være sammen med din familie, slappe af eller noget helt tredje, når du endelig har fri fra arbejde.

31-08-2023

Ting du skal huske, når du vælger et rengøringsfirma i København​

Kelvin Crystal Rengøringsservice er en af de førende rengøringsfirmaer i København. Virksomheden blev grundlagt for over 5 år siden og er siden blevet en af de fremtrædende rengøringsfirmaer. Vi yder alle rengøringsydelser, herunder privat rengøring, kontorrengøring, vinduespudsning, dyb rengøring, flytterengøring.

29-08-2023

Tips til valg af erhvervs rengøringsfirma i København

Her hos Kelvin Kelvin Crystal Rengøringsservice er vi afhængige af ikke bare at levere en service, men at levere en oplevelse. Vi er et velkendt og etableret erhvervsrengøringsfirma i København. Vi leverer komplet service til kommercielle og private rengøringskunder på tværs af en række industrisektorer. Erhvervsrengøring i København gør ikke kun rent, men værdsætter også din ejendom for millioner af kroner.

28-08-2023

Sådan hyrer du et flytterengøring- og dybrengøringsfirma i københavn

Hos Kelvin Crystal Rengøringsservice tilbyder vi flytterengøring til private og private, virksomheder og boligforeninger på tværs af København og omegn. Vi har mere end 10 års rengøringserfaring indenfor flytterengøring. Vi tilbyder flytterengøring efter dine ønsker.

28-08-2023

Prisbillig privat rengøring i København

Der er mange firmaer i København, der tilbyder husrengøring til gode priser og i høj kvalitet. De kan besøge og gøre daglig rengøring eller en eller to om ugen eller hvad du vil have som dit hus. Rengøringsfirma i København tilbyder miljørigtig rengøring af huse i hovedstadsområdet, både til hus og lejlighed. Kelvin Crystal Cleaning service har på forhånd fravalgt at være den billigste udbyder. Vi sørger for svanemærket rengøring til huset.

25-08-2023

Ting du skal overveje, når du hyrer vinduespudserfirma

Kelvin krystal Rengøringsservice hjælper med rengøring i både den private og kommercielle sektor. vores medarbejdere har mange års erfaring med vinduespudsning og vi bruger udelukkende miljøvenlige produkter. Vi kører gerne langt for at pudse dine vinduer. Få dine vinduer til at skinne med professionel vinduespolering.

24-08-2023

Bedste rengøringsfirma København

Hos Kelvin Crystal Rengøringsservice brænder vi for at levere enestående kundeservice og rene, fredelige miljøer til vores kunder.​

23-08-2023

Privat rengøring i København

Privat rengøring i København refererer til rengøringsydelser til private hjem, lejligheder og villaer i Københavnsområdet.

18-08-2023

Grøn Rengøring: Sådan Gør Du Dit Hjem Rent på En Miljøvenlig Måde

Ønsker du at rengøre dit hjem uden at skade miljøet? Her er nogle tips til grøn rengøring:

18-08-2023

Effektive Rengøringstips til Et Organiseret Hjem

At opretholde et rent og organiseret hjem behøver ikke at være en udfordring. Her er nogle hurtige tips til effektiv rengøring:​

18-09-2023

Rengøringsfirma København

Som du ved, at der er mange udbydere af rengøringsfirmaer i dine nære mig områder, København, forsikrer vi Kelvin Crystal rengøringsservice dig om, at vi er de bedste serviceudbydere, der tilbyder førsteklasses professionelle ydelser til en meget billig pris.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..