Ting du skal huske, når du vælger et rengøringsfirma i København

​Som du ved, at når vi vælger et rengøringsfirma enten til vores kontor eller vores hjem, er de første ting vi tænker på, at virksomheden skal give værdi for pengene og tilbyde effektive rengøringsydelser. Der er mange virksomheder, der lover meget, men i virkeligheden leverer de ikke de nævnte tjenester. Resultatet er, at vi står tilbage med et usundt miljø på arbejdet eller derhjemme. Når vi ikke er tilfredse med en bestemt virksomheds ydelser, er det som bekendt oplagt, at vi går efter et andet firma. Meget hyppige udskiftninger af mange virksomheder til rengøring er ikke en gennemførlig løsning i København.

Spørgsmålet opstår i vores sind, hvordan? Hvordan kunne vi vælge de bedste rengøringsfirmaer i København? Her er nogle tips og tricks, som vi kan følge for at finde ud af løsningen på dit problem, og jeg er sikker på, at hvis vi følger disse tips, kan du nemt røre ved dine ønskede tjenester.

Det første og vigtigste aktiv for et rengøringsfirma i København er deres personale. Så det er vigtigt, at du har et godt lønnet personale. Så mens du vælger et rengøringsfirma i København, er det vigtigt, at du har personalet for øje.

Når du møder personalet på rengøringsfirmaet i København, når de giver dig tilbuddene. Sørg for, at de lytter nøje til dine krav. De bør vurdere hele området, der skal renses. Husk altid, at en fortjent virksomhed aldrig vil give dig et højt tilbud.

Den anden og vigtigste ting, der overvejer og er nødvendige for, at du kan finde ud af udstyret er, at de bruger miljøvenligt og kemikaliefrit, som virksomheden bruger. De bør ikke bruge skadelige kemikalier, især i hjemmet, fordi børn kan blive udsat for dem. Lej aldrig en virksomhed, der sagsøger for kemikalier, der er skadelige for os og vores miljø.

Kelvin Crystal Rengøringsservice er en af de førende rengøringsfirmaer i København. Virksomheden blev grundlagt for over 5 år siden og er siden blevet en af de fremtrædende rengøringsfirmaer. Vi yder alle rengøringsydelser, herunder privat rengøring, kontorrengøring, vinduespudsning, dyb rengøring, flytterengøring, skolerengøring mm., og yder også generel rådgivning om bedste rengøringspraksis.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..