Flytning kan være en stressende oplevelse. Med alle de opgaver, der skal håndteres, kan det nemt blive overvældende at tænke på rengøringen af den gamle bolig eller det nye hjem. Det er her, flytterengøring kommer ind i billedet, og Kelvin Crystal er eksperten, du kan stole på.

Hos Kelvin Crystal specialiserer vi os i flytterengøring, hvor vores primære mål er at levere en skinnende ren bolig, klar til de nye beboere eller for en problemfri aflevering til udlejeren.

Vi forstår vigtigheden af en dybdegående rengøring, der opfylder alle standarder og forventninger. Vores team er uddannet til at tackle alle hjørner af boligen – fra de synlige overflader til de ofte oversete detaljer.​

Vi renser ovne, fjerner kalk fra badeværelser, støvsuger gulvtæpper og sørger for, at vinduerne skinner. Med vores avancerede udstyr og miljøvenlige rengøringsprodukter garanterer vi en grundig og sikker rengøring, der forvandler ethvert rum. Ved at vælge Kelvin Crystal til din flytterengøring, får du mere end bare en rengøringstjeneste.

Du får fred i sindet. Du kan have fuld tillid til, at din bolig er i de bedste hænder, og at hver krog og hjørne vil blive behandlet med største omhu. Lad os bære en del af flyttebyrden. Med Kelvin Crystals flytterengøring kan du fokusere på at starte det næste kapitel i dit liv med en ren start. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sørge for, at dit flyttescenarie bliver så gnidningsfrit som muligt.

Vores dybdegående rengøring og flytterengøring er en selvstændig ydelse. Denne service omfatter dybdegående rengøring af fodlister, dybdegående rengøring af badeværelser, gulvskuring, støvsugning og aftørring af persienner, fejning/støvsugning og vask af alle gulve for blot at nævne nogle få.

Vi tilbyder også tjenester såsom indvendig og udvendig vinduespudsning, indvendig køleskabsrengøring, rengøring af ovn, rengøring af bordplader, vask & stænkplade vask, udvendigt af hvidevarer og indvendig mikroovn, vask af eventuelt snavset service, aftør-vask-poler håndvaske, kar/bruser osv. er normalt ikke inkluderet i vores øvrige tjenester. Desuden kan vi også være behjælpelige med en fast aftale på privatrengøring eller kontorrengøring

Du er velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma, så kommer vi til besigtigelse, som selvfølgelig er gratis!

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..