Priser

Flytterengøring

At flytte til et nyt hjem er normalt en spændende begivenhed, og der er meget at tænke på både ved selve flytningen, men også ved fraflytningsrengøringen.

Hvis du vælger at gøre fraflytningsrengøringen selv, kan det være svært at vide, hvad der forventes af dig, når det kommer til rengøring, og hvad du bør tænke på. Ved at vælge os til at hjælpe dig får du ikke kun et rent og indbydende hjem, men også trygheden ved at have vores ultimative professionelle arbejdere, der vil tage sig af rengøringen, så du kan fokusere på at komme videre.

Se vores priser for de angivne hjemstørrelser nedenfor, inklusive moms.

  • Op til 0 - 79 m2. 2.300kr
  • Mellem 80 - 99 m2. 2.800kr
  • Mellem 100 - 119 m2 3.300kr
  • Mellem 120 - 139 m2 4.000kr
  • Mellem 140 - 159 m2 4.400kr
  • Mellem 160 - 189 m2 4.800kr
  • Mellem 190 - 219 m2 5.300kr
  • Mellem 220 - 249 m2 5.800kr
  • Mellem 250 - 299 m2 6.300kr​​

Privat rengøring

Privat rengøring indebærer en række rengøringsopgaver, der kan grupperes efter omfanget og dybden af tjenesterne. En grundlæggende eller standard rengøring inkluderer støvsugning, gulvvask, fejning, gulvvask, tømning af skraldespanden, køkkenrengøring, rengøring af bordplader, opvask og sprøjtning, udvendig rengøring af hvidevarer og indvendig rengøring af mikrobølgeovn. Mulig opvask af beskidte retter, aftørring af bordben, aftørring af stole og barstole. Tørre skabe udvendigt, rengøre under vasken for affald.

Badeværelsesrengøring kan inkludere tørre aftørring og polering af håndvasken, badekar/bruser, aftørring af fodpaneler, polering af alle kromoverflader, tørre skabe udvendigt, rengøre spejle, tørre aftørring og polering af toiletbunden. Andre pakker, som f.eks. en grundig rengøring, tilbyder yderligere tjenester

300 kr. i timen inkl. moms​

Erhvervsrengøring​

Et rent arbejdsområde forbedrer ikke kun virksomhedens overordnede æstetik, men giver også en sikker og sund miljø for medarbejdere og kunder. Uanset om du repræsenterer en ny virksomhed eller leder efter en ny rengøringsservice, har vores team af rengøringseksperter erfaring med faciliteter i alle størrelser og fra forskellige brancher og vil arbejde sammen med dig for at sikre, at dine behov opfyldes. Du kan være tryg ved, at vores teammedlemmer er professionelt uddannede til at håndtere din facilitets unikke behov

345 kr. i timen inkl. mom

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..