Ting du skal overveje, når du hyrer vinduespudserfirma

Når du hyrer et vinduespudserfirma, er der flere ting, du bør overveje for at sikre, at du får den bedste service. Her er nogle vigtige punkter:

Erfaring og omdømme: Undersøg firmaets erfaring i branchen og tjek deres omdømme. Læs anmeldelser fra tidligere kunder for at få en idé om deres pålidelighed og kvalitet af arbejdet.

Forsikring og licens: Spørg om firmaet har den nødvendige forsikring for at dække eventuelle skader, der kan opstå under arbejdet. Kontroller også, om de har de nødvendige licenser til at udføre vinduespudsning i dit område.

Priser og tilbud: Indhent priser og tilbud fra flere forskellige vinduespudserfirmaer. Vær opmærksom på, at den billigste mulighed ikke altid er den bedste. Sammenlign priser, tjenester og garantier for at få den bedste værdi for pengene.

Tjenester: Vurder hvilke specifikke tjenester firmaet tilbyder. Nogle vinduespudserfirmaer kan også tilbyde rengøring af skodder, rammer og insektnet. Vælg et firma, der kan opfylde dine specifikke behov.

Professionalisme: Tjek om firmaet har et professionelt udseende, både på deres hjemmeside og i deres kommunikation med dig. De skal være lydhøre over for dine spørgsmål og give dig klare oplysninger om deres arbejdsproces og tidslinje.

Referencer: Bed om referencer fra tidligere kunder. Kontakt dem og få deres feedback om firmaets pålidelighed, kvalitet af arbejdet og eventuelle problemer, de måtte have haft.

Miljøvenlige metoder: Spørg, om firmaet bruger miljøvenlige rengøringsmidler og metoder til vinduespudsning. Hvis bæredygtighed er vigtig for dig, vil du gerne vælge en virksomhed, der er bevidst om miljøet.

Kontrakt og garantier: Få en skriftlig kontrakt, der tydeligt angiver omfang af arbejdet, priser, betalingsbetingelser og eventuelle garantier eller forsikringsdækning. Læs kontrakten grundigt, før du underskriver den, og sørg for at forstå alle vilkår.

Fleksibilitet og pålidelighed: Kontroller firmaets fleksibilitet med hensyn til planlægning af vinduespudsning. Hvis du har særlige krav eller tidsbegrænsninger, skal de være villige til at imødekomme dine behov. Pålidelighed er også afgørende, så sørg for at vælge et firma, der er kendt for at være punktlig og pålidelig.

Kundeservice: Vurder firmaets kundeservice. Er de venlige, hjælpsomme.

Kelvin krystal Rengøringsservice hjælper med rengøring i både den private og kommercielle sektor. vores medarbejdere har mange års erfaring med vinduespudsning og vi bruger udelukkende miljøvenlige produkter. Vi kører gerne langt for at pudse dine vinduer. Få dine vinduer til at skinne med professionel vinduespolering.

Vi tager både akutte og planlagte rengøringsopgaver. ring og få et uforpligtende tilbud! Vi hjælper dig med rengøring. 

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..