Privat rengøring i København

​I dag vil jeg gerne skrive et par ord om et privat rengøringsfirma i København, som jeg bruger til privat rengøring.

Jeg og min mand har længe overvejet at ansætte nogen til privat rengøring.

Vi har snakket med nogle bekendte som bor i København, de havde lige hyret et rengøringsfirma til at udføre privat rengøring i deres hus.

De kunne anbefale et rengøringsfirma til privat boligrengøring i København kaldet www.kelvincrystal.dk. Den fortalte os, at de havde søgt efter et billigt og bedste rengøringsfirma til privat boligrengøring i København, og der havde de fundet www.kelvincrystal.dk , de kontaktede dem og fik en uforpligtende aftale i hus.

Jeg og min mand tog straks affære og ringede til www.kelvincrystal.dk. og talte med en professionel og flink medarbejder, de ville gerne over, så vi kunne aftale, at de skulle gøre rent i vores hus, og hvornår de skulle starte arbejdet.

Næste dag kom de og vi fik en snak om hvad der skulle gøres rent og hvor mange gange de skulle komme om ugen.

Vi aftalte 2 gange på en uge og spurgte også om prisen, som de ikke tog så meget, og vi var tilfredse med. Det var virkelig et billigt og bedste rengøringsfirma vi havde fået fat i og også har de god sans for rengøringsservice, må man sige.

Mig og min mand kan varmt anbefale kelvincrystal.dk. hvis du leder efter billig og bedste privat rengøringshjælp i København, som er utrolig billig og har rigtig god service.

Privat rengøring i København refererer til rengøringsydelser til private hjem, lejligheder og villaer i Københavnsområdet. Her er nogle grundlæggende oplysninger, hvis du hyrer en privat rengøring i København. Dette er få anbefalinger, som du vil følge efter at leje privat rengøringsfirma som f.eks

• Modtag en anbefaling fra familie eller venner

• Spørg om prisen

• Tjek referencerne

• Bed om aftale

• Spørg efter materialer, som de bruger til rengøring

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..