Tips til valg af erhvervs rengøringsfirma i København

​Bor du i København og har brug for erhvervsrengøring i København? Måske har du brug for tjenesterne til dit kontor eller hjem. Du vil gerne vide, hvordan du vælger det bedste firma til erhvervsrengøring. Vi giver dig et par tips, der hjælper dig med at ende hos det unikke kommercielle rengøringsfirma.

erhvervsrengøring rengøringstjenester spiller som bekendt en vigtig rolle i at forbedre arbejdspladsen. Et kontor er som bekendt sådan et sted, hvor man skal bruge meget tid på at interagere med hinanden. Så det bør rengøres ordentligt mindst en gang om ugen. Nedenfor er givet nogle tips, som du kan følge og hyre det bedste erhvervsrengøringsfirma i København.

·​ Uddannet og sagkyndig medarbejder

·​ Etableret selskab

·​ Certificering af virksomheden

·​ Udbudte tjenester

· ​Pris for rengøring

·​ Tjek anmeldelsen

Uddannet og ekspert medarbejder: Først og fremmest bør du forhøre dig om uddannelse af medarbejder. Hvis personalet er veluddannet, så gør de rent på dit kontor eller hjem meget godt. Så hver gang du hyrer en erhvervsrengøring rengøringsassistent til dit hjem eller kontor, er det også virkelig nødvendigt, at medarbejderen er veluddannet eller ej. Får virksomheden en ordentlig uddannelse af deres personale? Dette vil hjælpe dem til at være meget produktive og til at udføre arbejdet effektivt og effektivt.

Etableret firma: Du bør også overveje et erfarent og etableret københavnsk erhvervsrengøringsfirma at forholde dig til. Hvor meget erfaring har de i rengøringsbranchen for at sikre, at de vil være i stand til at udføre deres anbefalede job? Firmaet har lavet så mange projekter, så du nemt kan styre dit rengøringsprojekt.

Certificering af virksomheden: Du bør også tjekke certificeringen af det erhvervsrengøringfirma i København, du ønsker at handle med. Har de haft en tilladelse fra de relevante myndigheder til at udføre arbejdet? Det er absolut nødvendigt.

Servicetilbud: Du bør også finde ud af, hvilke typer erhvervsrengøring de tilbyder i København. Du bør sikre dig, hvilke typer rengøringstjenester de tilbyder, såsom kontorrengøring, dyb rengøring, vinduespudsning, rengøring i hjemmet og andre rengøringstjenester, som du ønsker.

Pris på rengøring: Du bør også finde ud af deres priser og sammenligne med et lignende erhvervsrengøringfirma i København. Du bør altid forsøge at få billig rengøring af høj kvalitet.

Sørg for, at de bruger miljøvenlige produkter til deres erhvervsrengøring. De bruger ikke skadelige kemikalier, der ikke er godt for vores sundhed og miljø. De produkter, de bruger, skal kunne opfylde sundheds- og sikkerhedskriterierne.

Her hos Kelvin Crystal Rengøringsservice er vi afhængige af ikke bare at levere en service, men at levere en oplevelse. Vi er et velkendt og etableret erhvervsrengøringsfirma i København. Vi leverer komplet service til kommercielle og private rengøringskunder på tværs af en række industrisektorer. Erhvervsrengøring i København gør ikke kun rent, men værdsætter også din ejendom for millioner af kroner.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..