Rengøringsfirma nørrebro

Rengøringsfirma nørrebro

​Har du kontor eller bolig på Nørrebro og leder du efter et professionelt rengøringsfirma, der kan komme ud og ordne rengøringen til dit kontor og hjem, så er du landet det helt rigtige sted. Kelvin Crystal Rengøringsservice er et førende og lokalt rengøringsfirma og vi arrangerer gerne rengøringen for dig. Vi er lokalt rengøringsfirma, der tilbyder rengøringshjælp til hjem og erhverv i nærområderne, og det vil vi også gerne tilbyde til dig på Nørrebro. Vi planlægger rengøringen efter dine behov og sætter en ære i at levere rengøring af høj kvalitet. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på +45 7140 8412, eller du kan sende os et tilbud om at udfylde vores formular.

Få et øjeblikkeligt gratis tilbud i dag

Hvis du er interesseret, så sender vi dig et gratis, uforpligtende tilbud? Tilbuddene kan være forskellige for kontor og hjem. Det endelige tilbud vil afhænge af faktorer som omfang, tid, lokaler og hyppighed. Rengøringsopgaven kan være enkel eller omfattende. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder rengøring til både erhvervs- og privatsektoren. Vi har mere end 5 års erhvervserfaring i denne branche, og vi bruger kun miljøvenlige produkter.

Rengøringsservice som vi tilbyder

Privat rengøring

Kontorrengøring

• Dyb rengøring

• Flytterengøring

• Trappevask

• Vinduespolering

• Skolerengøring

Erhvervsrengøring

Hvis du leder efter disse rengøringsydelser, så ring til os eller e-mail os info@kelvincrystal.dk og vores ekspert vil give et svar hurtigst muligt. Vi hjælper dig gerne.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..