Vinduespudsning pris i københavn​

Hos Kelvin Crystal cleaning service har et team af erfarne og dygtige medarbejdere en grundig forståelse af byens karakter og dens behov. Uanset om det er et århundrede gammelt rækkehus eller en glasoverflade på en moderne skyskraber, går vi an til hver opgave med præcision, omhu og respekt for ejendommen.

Vinduespolering i København

I dag har de fleste københavnere ikke tid til at pudse vinduer til hjemmet eller kontoret, derfor hyrer de fleste mennesker vinduespudser, som har erfaring med vinduespudsning. da du ved, at de fleste danskere hyrer lokalt vinduespudserfirma, fordi de ved mere om vejr og tilstand om københavn.

Derfor kan prisen på vinduespudsning variere afhængigt af flere faktorer:

Opgavens størrelse: Hvor mange vinduer skal pudses og hvor store er de?

Adgangsforhold: Er det nemt at komme til vinduerne, eller er der behov for specialudstyr såsom elevator?

Hyppighed: Skal vinduerne pudses enkeltvis, eller er det en løbende serviceaftale?

Virksomhedens omdømme og erfaring: Nogle etablerede virksomheder opkræver måske mere, fordi de har et godt omdømme og mange års erfaring.

For at få en præcis pris på vinduespudsning i København, vil det være bedst at indhente tilbud fra flere lokale firmaer. Dette giver dig mulighed for at sammenligne priser og tjenester for at finde den bedste løsning for dig.

I hjertet af København har vi i årtier været dedikeret til at bringe klarhed og skønhed til byens mange boliger og virksomheder gennem professionel vinduespudsning. København giver med sin blanding af historiske bygninger og moderne arkitektur unikke udfordringer, men også muligheder for os som vinduespudser.

Hos Kelvin Crystal cleaning service har et team af erfarne og dygtige medarbejdere en grundig forståelse af byens karakter og dens behov. Uanset om det er et århundrede gammelt rækkehus eller en glasoverflade på en moderne skyskraber, går vi an til hver opgave med præcision, omhu og respekt for ejendommen.

Vi er stolte af vores lokale rødder og det fællesskab, vi har opbygget med vores kunder. Vores forpligtelse er at sikre, at hvert vindue, vi polerer, ikke kun skinner rent, men også afspejler den stolthed og passion, vi føler for vores håndværk og for København.

I en by, der konstant bevæger sig og udvikler sig, er det vores mål at være den konstante kilde til klarhed – et rent vindue ad gangen.

Du er velkommen til at ringe til os på +45 7140 8412 eller mail på info@kelvincrystal.dk. Vores ekspert vil give et svar så hurtigt som muligt. Vi forsøger altid at yde vores bedste. Vi hjælper dig gerne!

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..