Professionelt og billigt rengøringsfirma på Nørrebro og Frederiksberg

​Leder du efter et professionelt og billigt rengøringsfirma på Nørrebro og Frederiksberg til din kontor- og hjemmerengøring? Her finder du et godt rengøringsfirma på Nørrebro og Frederiksberg, som kan tage sig af enhver rengøringsopgave til bedste pris. De er eksperter og professionelle i deres arbejde og udfører altid rengøringen efter kundens ønsker.

Du kan få en skræddersyet plan for din rengøring, så den er præcis, som du ønsker det. Du kan være sikker på at få den bedste rengøringsservice og rengøring af høj kvalitet. Vi kommer til at gøre rent hver eneste dag ugentligt, som du ønsker det. Vi leverer rengøringsydelser til både bolig, industri, kontor, privat rengøring, erhvervsrengøring og vinduespudsning og meget mere. Vi kan også levere nogle ekstra ydelser såsom trapperengøring, skolerengøring, dyb rengøring, flytterengøring, så du kan få en komplet rengøringspakker ét sted.

Hvis du hyrer et firma, der står for alle rengøringsopgaver, så gør dette nemt og overskueligt for dig. Så prøv denne smarte løsning til din kontor- eller hjemmerengøring. Kontakt dette firma på Nørrebro og få kompetent og ordentlig rengøring hver dag. Vi tager imod både store erhvervskunder og også smarte privatkunder.

Har du brug for privat hjemmerens, kan vi hjælpe dig

Vi har en specialist i privat hjemmerens, som er uddannet og får en professionel uddannelse. De har mere end 5 års erhvervserfaring inden for privat rengøring. Vi tilbyder alle former for privat rengøring. Vi tilbyder privat rengøring på daglig basis, ugentlig eller månedlig efter kundens behov. Vores priser på privat rengøring er meget forskellige fra opgave til opgave og fra kunde til kunde. De fleste af vores private hjemmerengøringskunder gjorde rent i deres hjem tre gange på en måned. Vi giver en meget billig pris på din privat rengøring.

Ønsker du at gøre rent i dit private hjem, så kontakt os Kelvin Crystal Rengøringsservice de er førende rengøringsfirma i hele resten af København.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..