Prisbillig privat rengøring i København

"Privat rengøring" på dansk også kendt som husholdningsrengøring, mens "prisbillig" betyder overkommelig eller billig. Når du leder efter prisbillig husrengøring i København, vil der være forskellige muligheder, alt efter dit behov og budget.Her er nogle generelle tips til at finde prisbillig husrengøring i København:

1. Word of Mouth: Først og fremmest er anbefalinger fra venner og familie en god måde at finde pålidelige rengøringsselskaber eller enkeltpersoner.

2. Online Søgning: Websites som Trustpilot kan være gode steder at tjekke anmeldelser og anbefalinger for forskellige rengøringsselskaber i København.

3. Social Media Grupper: Lokale grupper på platforme som Facebook kan ofte have anbefalinger eller folk, der tilbyder rengøringstjenester.

4. Sammenlign Priser: Sørg for at få et par forskellige tilbud, så du kan sammenligne priser og services.

5. Frekvens: Overvej hvor ofte du har brug for rengøring. Det kan være billigere at hyre nogen på en regelmæssig basis (f.eks. hver anden uge) end en engangsrengøring.

6. Selvstændige Rengøringsfolk vs. Selskaber: Selvstændige rengøringsfolk kan undertiden tilbyde lavere priser end større rengøringsselskaber, men der kan være mindre forsikring eller garanti for kvalitet.

7. Vær Klar i Dine Krav: Vær præcis, når du beskriver, hvad du forventer rengøringen skal inkludere, så du undgår uventede omkostninger.

8. Rabatter og Tilbud: Nogle selskaber kan tilbyde rabatter til nye kunder eller hvis du henviser en ven.

9. Eco-friendly Alternativer: Hvis miljøvenlighed er vigtigt for dig, kan det være værd at undersøge selskaber, der bruger økologiske rengøringsprodukter. Selvom de kan være lidt dyrere, kan de være bedre for miljøet og dit hjem.

10. Kontrakt: Læs altid kontrakten grundigt og sikre dig, at der ikke er skjulte gebyrer eller klausuler, der kan øge prisen.

Der er mange firmaer i København, der tilbyder husrengøring til gode priser og i høj kvalitet. De kan besøge og gøre daglig rengøring eller en eller to om ugen eller hvad du vil have som dit hus. Rengøringsfirma i København tilbyder miljørigtig rengøring af huse i hovedstadsområdet, både til hus og lejlighed. Kelvin Crystal Rengøringsservice har på forhånd fravalgt at være den billigste udbyder. Vi sørger for svanemærket rengøring til huset.

Husk, at den billigste mulighed ikke altid er den bedste. Det er vigtigt at finde en balance mellem pris og kvalitet, når man vælger en rengøringstjeneste.

ring til os på +45 7140 8412 eller mail på info@kelvincrystal.dk. Vores ekspert giver dit svar så hurtigt som muligt.​

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..