Rengøringsfirma København

Kelvin Crystal Cleaning Service er det mest populære og velrenommerede rengøringsfirma i København. De tilbyder både kommercielle og private rengøringstjenester som kontor, hjem, skole, trappe, vindue, privat kontor osv. til en omkostningseffektiv pris. Som udgangspunkt sørger de for alle former for rengøring i København. de har erfarne rengøringsteams, som har ekspertise i vinduespudsning, kontorrengøring og erhvervsrengøring. Hvis du har spørgsmål vedrørende rengøring, kan du kontakte på telefon +45 7140 8412.​

Et professionelt rengøringsfirma tilbyder rengøringstjenester på kommercielt niveau til både virksomheder og private kunder. Her er en oversigt over, hvad det indebærer at drive et professionelt rengøringsfirma, samt nogle aspekter, du bør overveje, hvis du er interesseret i at starte eller hyre en:

Tjenester tilbudt af et professionelt rengøringsfirma:

·​Almindelig kontorrengøring

·​Vinduespolering

·​Privat rengøring

·​Industriel rengøring

·​Generel rengøring​

·​Skolerengøring

·​Flytterengøring og dybderengøring

·​Trapperengøring

Nogle vigtige aspekter ved at drive et professionelt rengøringsfirma:

Udstyr og materialer: Det er vigtigt at have adgang til kvalitetsudstyr og -materialer, der sikrer en effektiv rengøring. Dette inkluderer alt fra kraftfulde støvsugere til specifikke rengøringsmidler.

Uddannelse: Medarbejdere skal trænes korrekt, ikke kun i selve rengøringsprocessen, men også i sikkerhedsprocedurer og kundeservice.

Certificeringer: Nogle regioner kræver, at professionelle rengøringsfirmaer opnår bestemte certificeringer for at kunne operere.

Forsikring: Det er vigtigt at have en ansvarsforsikring i tilfælde af skader eller ulykker under rengøringsprocessen.

Prisfastsættelse: Priser bør være konkurrencedygtige, men også reflektere den kvalitet og service, firmaet tilbyder.

Kundeservice: God kommunikation og en hurtig respons på kundebehov eller klager er nøglen til at opbygge og vedligeholde et godt omdømme.

Miljøvenlighed: Mange kunder prioriterer grøn rengøring, hvilket betyder, at firmaer bør overveje miljøvenlige produkter og praksis.

Hvis du overvejer at hyre et professionelt rengøringsfirma:

1. ​Undersøg deres omdømme gennem anmeldelser eller henstillinger.

2.​ Spørg om deres uddannelses- og træningsprogrammer for medarbejdere.

3.​ Find ud af, hvilken type produkter de bruger, især hvis miljøvenlig rengøring er vigtig for dig.

4. ​Kontroller deres forsikringsdækning.

5.​ Få en klar aftale om prisen og omfanget af de tjenester, du ønsker.

 Uanset om du overvejer at starte dit eget rengøringsfirma eller hyre et, er det vigtigt at have en dyb forståelse for branchen og dens krav for at sikre succes og tilfredshed.

Du er velkommen til at ringe til os eller få mere information er givet nedenfor.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..