Rengøringsfirma i Frederiksberg

​Frederiksberg, en selvstændig kommune beliggende midt i København, er kendt for sin fornemme stil, grønne parker og historiske bygninger. Med en sådan central placering og prestige, er det ikke underligt, at efterspørgslen efter kvalitetsrengøringstjenester er høj i dette område. At finde et pålideligt rengøringsfirma i Frederiksberg kan være afgørende for både private husstande og erhverv.

For de mange familier, der bor i Frederiksbergs klassiske lejligheder eller villaer, er det ofte en prioritet at vedligeholde hjemmets elegance og renhed. Et professionelt rengøringsfirma kan sikre, at alt fra antikke møbler til moderne inventar rengøres med omhu og ekspertise. Derudover forstår rengøringsfirmaer vigtigheden af at bruge miljøvenlige produkter, især i et område som Frederiksberg, der værdsætter bæredygtighed.

For erhverv, som caféer, kontorer og butikker, er det også vigtigt at præsentere et rent og indbydende miljø for kunder og ansatte. Et rent arbejdsmiljø kan forbedre arbejdsmoralen, produktiviteten og generelt skabe en mere positiv atmosfære. Desuden kan det give kunderne et bedre indtryk af virksomheden og dens professionalisme.

Men hvordan vælger man det rigtige rengøringsfirma i Frederiksberg? Først og fremmest er det vigtigt at undersøge firmaets ry og referencer. Tidligere kunders anmeldelser og anbefalinger kan give en god indikation af firmaets kvalitet og pålidelighed. Det er også en god idé at tage en samtale med firmaet for at forstå deres processer, de produkter, de bruger, og om de kan tilpasse deres ydelser til dine specifikke behov.

Pris er selvfølgelig også en overvejelse. Men husk, at det billigste tilbud ikke altid er det bedste. Kvalitet, pålidelighed og en god kundeservice kan i sidste ende være mere værdifuldt end en lavere pris.

En anden ting at overveje er firmaets fleksibilitet. Livet på Frederiksberg kan være travlt, så det er vigtigt, at rengøringsfirmaet kan tilpasse sig din tidsplan. Om du behøver rengøring ugentligt, månedligt eller bare engang imellem, bør firmaet være i stand til at imødekomme dine behov.

I sidste ende handler det om at finde en rengøringstjeneste, der forstår dine behov og værdier. Med den rette forskning og overvejelse kan du finde det perfekte rengøringsfirma i Frederiksberg, der vil gøre dit hjem eller arbejdsplads skinnende rent.

Kelvin Crystal Rengøringsservice er en fremtrædende rengøringsvirksomhed på Frederiksbergs. Vi tilbyder alle former for rengøringsydelser såsom privat boligrengøring, vinduespudsning, hjemmerengøring, kontorrengøring, dyb rengøring, erhvervsrengøring mm til meget billig pris. Vi tilbyder miljøvenlig og kemikaliefri rengøring. du er velkommen til at ringe til os på +45 7140 8412.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..