Sådan hyrer du et flytterengøring- og dybrengøringsfirma i københavn

Hvis du står over for en flytning eller blot føler behov for en dybdegående rengøring af dit hjem eller kontor i København, kan det være en god idé at hyre professionelle til opgaven. Her er en trinvis vejledning til, hvordan du gør:

Definer Dit Behov: Først og fremmest skal du klargøre, hvad præcis du har brug for. Er det kun flytterengøring, eller ønsker du også en dybdegående rengøring af dit nuværende sted? Lav en checkliste over rum og specifikke opgaver.

Research: Start med at søge online, f.eks. ved at skrive "flytterengøring København" eller "dybrengøring København". Gennemgå de forskellige firmaers hjemmesider, tjek anmeldelser på sider som Trustpilot eller i lokale Facebook-grupper.

Indhent Tilbud: Når du har fundet nogle potentielle firmaer, skal du kontakte dem for at få et tilbud. Beskriv dit behov i detaljer for at sikre, at tilbuddet er så nøjagtigt som muligt.

Check Referencer: Det kan være værd at bede om referencer eller case-studier, så du kan høre tidligere kunders erfaringer.

Aftal Tidspunkt: Når du har besluttet dig for et firma, skal du aftale en dato og tid for rengøringen. Overvej at være til stede under rengøringen, især hvis du har specifikke ønsker eller bekymringer.

Forberedelse: Sørg for, at stedet er klar til rengøring. Fjern personlige genstande, værdifulde eller skrøbelige ting, og gør rengøringspersonalet opmærksom på særlige områder, der kræver ekstra opmærksomhed.

Gennemgang Efter Rengøring: Når rengøringsholdet er færdigt, anbefales det at gennemgå stedet sammen med dem. Dette giver mulighed for at pege på områder, som måske kræver lidt ekstra opmærksomhed, før de forlader stedet.

Betal & Giv Feedback: Efter rengøringen skal du sørge for betaling som aftalt. Overvej også at give feedback online, da dette kan hjælpe andre i deres beslutningsproces.

Opfølgning: Hvis du er tilfreds med tjenesten, kan det være en god idé at oprette en regelmæssig aftale med firmaet for fremtidige rengøringsbehov.

Ved at følge disse trin sikrer du en gnidningsfri proces, når du hyrer et flytterengøring- eller dybrengøringsfirma i København.

Hos Kelvin Crystal Rengøringsservice tilbyder vi flytterengøring til private og private, virksomheder og boligforeninger på tværs af København og omegn. Vi har mere end 10 års rengøringserfaring indenfor flytterengøring. Vi tilbyder flytterengøring efter dine ønsker.

Ring til os på +45 7140 8412 i dag for flytterengøring eller dyb rengøring eller udfyld også forespørgselsformularen, så vender vi tilbage til dig med et tilbud.

​​Vores kundeanmeldelser

Ann&Jakob

​"Vi skulle lave en fraflytningsrengøring. Vi blev imponerede over det samlede udseende efter rengøring. Det strålede. Opmærksomheden på detaljer var imponerende. Vi ville med glæde anbefale dem til alle, der leder efter en kvalitetsrengøringsservice" 

Andrea

"Jeg har været meget tilfreds med alle aspekter af den private rengøringsservice, som Kelvin Crystal Rengøring har leveret! Fra forklaringen af tjenesterne til planlægningen og derefter at finde vores fantastiske rengøringspersonale, har alt været vidunderligt! Kommunikationen er fremragende! Enhver spørgsmål besvares hurtigt og høfligt. Jeg anbefaler absolut denne service!"

 Birgitte​

 "Kvaliteten af rengøringen er fremragende. De er pålidelige. En morgenaftale er meget vigtig for mig, og de holder altid den tidsramme. Jeg føler også stor tillid til, at mit hjem er sikkert under deres besøg. Kelvin Crystal Cleaning er prisvenlig, men kvaliteten af tjenesten og trygheden er det værd at den ekstra udgift, jeg måtte betale"

Sofie​ 

“Jeg kan godt lide, at teamet møder op, når det er planlagt og får arbejdet gjort i den tid, der er aftalt. De er meget grundige og spørger altid, om der er andet, de kan tage fat på, som måske er gået glip af. Venlig & professionel“

 Ajeet Singh​

"Vi er et nygift par. Vi havde brug for hurtigt at finde et rengøringsfirma til vores lejlighed, så vi kunne forberede os til at flytte ind. Vi søgte online og fandt Kelvin Crystal Rengøringsservice. Vi inviterede dem til at se lejligheden, hvorefter de udførte en grundig rengøring. Det var så dejligt, arbejderne var afslappede og venlige. Rengøringen var perfekt udført. Kelvin Crystal Rengøring er en stjerne, jeg kan varmt anbefale dem"

Maja

"Jeg ville bare sige, hvor fantastisk det er at komme hjem til et rent hus efter pigerne har rengjort. "Huset dufter skønt, køkkenvasken glimter, og alt ser bare vidunderligt ud. De gør et fantastisk stykke arbejde! Din service frigør mine weekender - det er en fornøjelse ikke at skulle tænke på at støve af, feje, moppe og badeværelser!!! Tak igen for det fantastiske arbejde."

 Julia​

"Huset ser fantastisk ud, og vinduerne, garagen og poolområdet glitrer! Tak. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og den ro i sindet jeg har, når vi er væk. Jeg kan varmt anbefale Kelvin Crystal Rengøring for deres service og det perfekte arbejde."

Priser 

​Privat rengøring

300 kr. i timen inkl. moms

Erhvervsrengøring​

345 kr. i timen inkl. mom

 

ER DU INTERESSERET??

Kontakt os for et rengøringstilbud

Leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma i København, der garanterer funklende rene overflader i dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os i dag..

Har du spørgsmål eller

ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Kelvin Crystal Rengøringsservice

Tagensvej 97, 2. tv., 2200 København N

CVR-nummer: 37724335

Kontaktoplysninger

phone-color+45 7140 8412

mail-color_alt  info@kelvincrystal.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - lørdag: 08.00 - 18.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage..